Presidenti i ShBA-së Donald Trump dhe Presidenti Turk Recep Tayip Erdogan kanë rënë dakort për një bashkëpunim mes dy vendeve për të luftuar koronavirusin.

Ishte vetë presidenca turke që bëri një njoftim të tillë ditën e sotme. Të dy liderët zhvilluan një bisedë telefonike ku vendosën dhe për bashkëpunim.

Gjithashtu u diskutua dhe për çështje të tjera si zhvillimi i rajonit të Turqisë.

Detaje mbi këtë bashkëpunim mes tyre nuk janë publikuar ende.

/Ora News.tv/