Nje nga sektoret qe jane prekur me rende per shkak te covid 19 eshte turizmi.

Por ne zonen e Belshit ky demtim eshte shume here me i rende pikerisht sepse turizmi ketu ishte ne fazat fillestare te tij. Nderkohe qe bizenset investuan per nje fluks me te madh kete vit, cdo gje u paralizua.

Nje nga qytezat me te bukura ne Shqiperi e cila sapo filloi te zhvillohet po shkon drejt paralizimit total nese llogarisim veshtiresite e hapave te pare.

Zona e 82 liqeneve me pamjet fantastike dhe mikpritjen tradicionaciole shpreson qe kjo situate te kaloje sa me pare dhe turistet te rikthehen.

Elbasaninews.tv