ATSH/- Ambasadorja e SHBA-së në Shqipëri, Yuri Kim, i cilësoi një tjetër gur për reformën në drejtësi 22 urdhër arrestet e lëshuara nga SPAK, sa i takon dosjen së famshme të përgjimeve 339.

Në një reagim ambasadorja Kim shprehet se reforma në drejtësi vazhdon të ecë përpara dhe nuk mund të ndalet.

“Puna e SPAK për dosjen 339 ka filluar të zbulojë lidhjet midis krimit të organizuar dhe korrupsionit. Reforma në drejtësi vazhdon të ecë përpara dhe nuk mund të ndalet. Edhe një gur”, – shprehet Kim./k.s/