I ftuar në emsionin “Dite e Re” në televizionin Skampa në rubrikën ‘horoskopi’ , astrologu Jorgo Pulla tregon se cilat janë shenjat më me fat për fundjavën .

Cilat  shenja janë më me fat për fundjavën në ekonomi , dashuri dhe karriere ?

Për më shumë  klikoni linkun më poshtë :