Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës pretendon se një dhomë torturash u krijua në një fshat në rajonin e Kharkiv.
Ministria postoi në Twitter një foto nga Pisky-Radkivski që shfaq një maskë gazi dhe një kuti me kurora dentare.
Ai e përshkruan skenën si një “mini Aushvic”, duke shtuar se maska ​​u gjet në kokën e një viktime të mbuluar me një leckë.
Hetuesi kryesor në rajonin e Kharkiv, Serhii Bolvinov, tha se fqinjët dëgjonin vazhdimisht britma dhe se hetuesit gjetën një dhomë torture në fshat.

Top Channel