6 raste të reja janë konfirmuar pozitiv me COVID-19 në Shqipëri. Nga rastet e reja, 1 është regjistruar në Tiranë dhe 5 rastet e tjera janë në Krujë dhe Kurbin, duke çuar në total numrin e të prekurve në 795.

6 raste të reja janë konfirmuar pozitiv me COVID-19 në Shqipëri. Nga rastet e reja, 1 është regjistruar në Tiranë dhe 5 rastet e tjera janë në Krujë dhe Kurbin, duke çuar në total numrin e të prekurve në 795.

Lajm në përdtësim

burimi (shqiptarja.com)