E shihni, por nuk vëzhgoni”, ka thënë dikur detektivi i madh Sherlock Holmes. Të jesh vëzhgues do të thotë të shikosh gjithçka rreth teje (njerëz, situata, ngjarje, etj.) Dhe më pas të mendosh në mënyrë kritike për ato që sapo ke parë. Shkathtësitë e vëzhgimit janë shumë të rëndësishme në jetën tonë të përditshme pasi ato forcojnë aftësinë tonë për të bashkëvepruar me të tjerët dhe për t’iu përgjigjur botës në një mënyrë të përshtatshme.

Ne kemi përgatitur një test për ju që do të sfidojë aftësitë tuaja vëzhguese!

A mund ta gjeni se çfarë nuk shkon në këtë foto?

Nëse nuk arrini ta gjeni përgjigjen e keni më poshtë.

Një vampir nuk duket asnjëherë në pasqyrë.

/Ora News.tv/