Real Madrid ka publikuar disa foto të reja nga projekti i rinovimit të stadiumit “Santiago Bernabeu”.

“Los Blancos” kanë vendosur të investojnë plot 500 milionë euro për këtë project, që nuk do të arrijë të mbyllet brenda afateve për shkak të vonesave që shkaktoi pandemia e Koronavirusit.

Impianti mitik i Realit do të ketë çati të lëvizshme, në gjendje për t’u hapur dhe mbyllur brenda 15 minutave.

Top Channel