Fillimisht u mendua se Covid-19 nuk prek fëmijët, por duket se kjo nuk është aspak e vërtetë

Alarmin e ka ngritur babai i një 4- vjeçari belg, i cili kaloi gjashtë ditë në koma për shkak të infektimit me virusin e ri, duke konfirmuar se koronavirus është problematike edhe për fëmijët.

Gregory Chaudy postoi një fotografi të djalit të tij, Kais në spital, duke i bërë thirrje prindërve të tjerë që të shmangin me sa mundet virusin nga fëmijët, pasi mund të lë pasoja të mëdha për ta, madje deri në ndarje nga jeta.

Aktualisht, Kais ka dalë nga gjendja e komës dhe po i rikthehet normalitetit. Familja e Kais është në mesin e mijërave familjeve në Belgjikë që po përballen me pandeminë e Covid-19 prej më shumë se 10 muajsh.newsbomb