Presidenti i SHBA Donald Trump ka bërë një postim të papritur pak minuta më parë.

“Unë fitoza zgjedhjet”, shkruan presidenti në detyrë i SHBA. Ndërkohë, Twitter ka censuruar postimin e presidentit duke i vendosur një “simbol sinjalizues” që tregon se sipas autoriteteve në Amerikë, fituesi i zgjedhjeve është Joe Biden.

Edhe më herët Trump ka akuzuar mediat dhe i ka bërë ato fajtore për atë që ai e quan “manipulim të zgjedhjeve” për të nxjerrë fitues kundërshtarin e tij. Në disa shtete kryesore amerikane republikanët kanë kërkuar rinumërim dhe kanë depozituar padi në gjykatë.