Dy raste te reja me covid 19 ne Elbasan. Te dy rastet nuk kane lidhje me njeri tjetrin dhe jane vatra te reja. Njeri eshte shofer ne nje kompani ndertimi. Punonte ne Tirane dhe dyshohet se eshte prekur atje. Tjetri eshte nga fshati Mengel. 84 vjec. Ende nuk dihet historiku i tij. Ne 24 ore u derguan 13 analiza, dy prej te cilave rezultuan pozitive.