Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në SHBA ku një qen ka sulmuar një fëmijë 14 vjeç duke e lënë të vdekur.

Bëhet me dije se ngjarja ka ndodhur në Minesota, ku një fëmijë 14 vjeç është sulmuar nga një qen i rracës ujk.

 

Qeni u adoptua nga familja e 14 vjeçarit gjashtë muaj më parë, por shkaku i sulmit nuk dihet pasi qeni nuk kishte treguar sjellje agresive në të kaluarën dhe ishte shumë i afërt me fëmijën.

Mësohet se viktima është Dion Bush, 14 vjeç, turpi i të cilit u gjet pak metra larg nga oborri i shtëpisë.