Presidenti i SHBA Donald Trump ka dalë momentalisht në një konferencë para mbështetësve të tij, dhe po thotë se ata janë shumë para me vota në krahasim me Biden.

“Qytetarët amerikanë janë drejtuar në shifra rekord qendrave të votimit. Kemi fituar sot Ohio, Neë Texas me një diferencë 701 vota. Kemi fituar në Xhorxhia. Ne jemi shumë para në vota dhe në pamundësi që ata të na tejkalojnë.

E rëndësishme gjithahstu është dhe Pensilvania. Jemi më shumë se 600 mijë vota përpara”, shprehet Trump.

Vijon…