ATSH/- Kryeministri Edi Rama ka përcjellë mesazhin e tij të ditës së sotme në rubrikën “Fjalë të çmuara”, me një citim të shkrimtarit, poetit dhe dramaturgut të njohur irlandez, Oscar Wilde.

“Përvoja është mësuesi më i mirë. Në fillim të bën provimin, pastaj të shpjegon mësimin”, shprehet Rama duke cituar shkrimtarin Oscar Wilde.