ATSH/ Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini publikoi sot një album me foto nga nxënës të klasave të ndryshme teksa punojnë dhe mësojnë nga shtëpia.

“Vijon mësimi në kushtet e shtëpisë përmes laptop-it të familjes, telefonit të prindërve apo duke ndjekur orët mësimore të transmetuara në RTSH-1”, tha Shahini.

Mësimet nga shtëpia vijojnë të ndiqen në RTSH Shkolla, kanalin e MASR në youtube, në platformën akademi.al, si dhe nëpërmjet platformave të rrjeteve të ndryshme të komunikimit në rrjete sociale.

/m.m//a.a/