/ATSH-DPA/ – Do të kemi një datë të re për lëshimin e ”Donda”-s, albumit të 10-të nga Kanye West, deklaroi zëdhënësi i reperit.

Sidoqoftë, sipas raporteve mediatike amerikane, data mund të mos respektohet, pasi kjo varet nga vendimi i West.

Dalja e albumit ”Donda”, për nder të nënës së tij të vdekur në 2007, u njoftua për 23 korrikun e kaluar.

Të pranishëm kishin qenë edhe ish-bashkëshortja Kim Kardashian dhe katër fëmijët e tyre.

”Donda” vijon me publikimin e albumit në vitin 2019 ”Jesus Is King”, fitues i një Grammy për albumin më të mirë bashkëkohor./  /os/