Në Indi ka lindur një fëmijë në kohën e koronavirusit dhe prindërit e tij vendosën ta quanin atë “Dizinfektues” (Sanitizer).

Ata kanë zgjedhur këtë emër të çuditshëm për fëmijën e tyre që në të ardhmen kjo periudhë të kujtohet nga të gjithë.

Baba i fëmijës Omvir Singh shprehet se kur njerëzit të flasin për koronavirusin në të ardhmen, do të kujtohen se dezinfektuesit i shpëtuan. Sipas mediave të huaja stafi mjekësor kanë mbetur të habitur kur çifti njoftuan emrin e fëmijës së tyre.

/Ora News.tv/