ATSH-ANSA/- Maserati fiton edicionin e 17-të të konkursit ”Best Event Awards”.

Eventi ”MMXX: Time to be Audacious” u konceptua si një takim i trefishtë: një shfaqje e drejtpërdrejtë me 500 spektatorë në ”Modena Autodrome”, një përvojë virtuale dhe një udhëtim i vërtetë në identitetin e Maserati përmes disa vendndodhjeve në Modena.

Sekuenca pothuajse kinematografike i drejtoi mysafirët, si në pistën hipoteke ashtu edhe përmes transmetimit të drejtpërdrejtë, në një vizion të ri bashkëkohor të ”Maserati”-t, duke hapur rrugën për momentin më të lartë.

Juria përbëhej nga 40 ekspertë, përfshirë menaxherët dhe drejtorët e marketingut të kompanive kryesore investitore.

“Për markën tonë ky është një moment i madh. Ne u vlerësuam nënvizon guximin tonë”, deklaroi Davide Grasso, presidenti i ”Maserati”-t./ /os/