Ndonjëherë natyra na ofron efekte speciale që janë të denja për një skenar të Hollivudit. Dhe kur kjo të ndodhë, ne mund ta konsiderojmë veten me fat pasi këto fenomene ndodhin një herë në disa vite dhe ekzistojnë pak mundësi për t’i parë.

Këto ngjarje, si një ujëvarë me ylberin, madje mund të na bëjnë të pyesim veten nëse jemi në një planet tjetër ose jetojmë brenda një përralle.

Ka qenë Bright Side, që ka grumbulluar disa foto mahnitëse të fenomeneve në botën ku jetojmë.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel