Mbretëria e kafshëve është plot krijesa që ne mund t’i konsiderojmë të frikshme për shkak të pamjes së tyre edhe pse ato janë me të vërtetë të padëmshme. Por, gjithashtu ka disa prej tyre që duken të bukur e të adhurueshëm dhe mund të ngatërrohemi, i afrohemi duke menduar se janë miqësorë, ndërkohë që mund të jenë potencialisht vdekjeprurës.

Më poshtë do shihni foton e një kylyshi që në pamje të parë nuk do e keni të lehtë ta gjeni. Përdorni inteligjencën dhe njohuritë tuaja që keni për kafshët dhe përpiquni të gjeni se çfarë emri ka.

Nëse nuk keni arritur ta gjeni emrin e kafshës, përgjigjen e keni më poshtë:

Kjo kafshë është rrëqebull.

/Ora News.tv/