/ATSH-ANSA/ – Kryeministrat e landeve gjermane kanë rënë dakord për masat e mara për Krishtlindjet dhe Vitin e Ri.

Sipas tyre, nga 23 dhjetori deri në fillim të janarit, do të jetë i mundur takimi me familje të tjera ose me miq deri në 10 persona, ndërsa ftojnë të gjithë qytetarët në një karantinë parandaluese të vetimponuar para pushimeve.

Ata do të diskutojnë sot me kancelaren Angela Merkel për marrjen edhe të miratimit të saj./ /os/