Kryeministri Edi Rama ka sqaruar se për strategjinë e hapjes së masave graduale është konsultuar edhe me ekspertë gjerman,.

Në komunikimin për mediat, Rama iu ktheu të gjithë skeptikëve një përgjigje të cilët e kanë vlerësuar si të gabuar masat e marra deri më tani nga qeveria.

“Kemi pasur një bashkëbisedim të dobishëm, falë Merkel që na vuri në dispozicion grupin e ekspertëve gjerman me Institutin e Shëndetit Publik Gjerman. Po ju them mos përdorni kot më kot shembuj, Gjermania, Suedi, dhe po ju garantojë se kemi konfirmuar drejtësinë dhe strategjisë sonë”, tha Rama.

Vijon..

Top Channel