ATSH/ Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se “të shtunën dhe të dielën do të jetë çdo gjë e bllokuara siç ishte javën e kaluar. Të gjithë në shtëpi përveç atyre që janë në ato punë të lejuara për të shtunë dhe të dielë”.

Në një komunikim të drejtpërdrejtë Kryeministri Rama tha se “jemi në një situatë positive, por sitiuata positive është përmbysshme sa hap e mbyll sytë, nëse ne lëshohemi”.

 

/vijon