Hotel “Vollga” në Durrës është vënë në sekuestro.

Sekuestrimi është bërë nga Agjencia e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara e cila ka lajmëruar një konferencë shtypi.

Vijon…