ATSH-DPA/ – Anulohet debati fizik presidencial, i cili do të zhvillohet në nesër në mbrëmje në televizion mes presidentit aktual Donald Trump dhe rivalit për president Joe Biden.

”Të dy kandidatët presidencialë do të sfidojë njëri-tjetrin para miliona shikuesve duke u përgjigjur pyetjeve nga votuesit”, njoftoi NBC.

Presidenti amerikan do të jetë live nga Miami në të njëjtën kohë me ngjarjen televizive të planifikuar tashmë nga Biden nga Filadelfia dhe do të transmetohen nga ABC.   /os/