Një detektiv po ndiqte një kriminel i cili u fut në një shtëpi. Pronari i shtëpisë e ftoi detektivin brenda. Detektivi pyeti: “A erdhi dikush këtu?” Pronari u përgjigj: “Jo, dhe askush nuk doli nga shtëpia”. Detektivi pyeti: “A jetoni me familjen tuaj?” Pronari tha: “Jo, jetoj vetëm.” Detektivi pyeti: “Faleminderit. Dëshironi një cigare? ” Pronari u përgjigj, “Jo, faleminderit! Nuk pi duhan. ” Detektivi përfundoi, “Unë kam tre prova që dëshmojnë se po gënjen”. Çfarë vuri në dukje detektivi në dhomë?

Nëse nuk e gjeni, përgjigjen e keni më poshtë:

burimi (lexo.al)