Ulja e temperaturave gjatë ditës së djeshme ka sjellë dhe reshje dëbore në Shqipëri, ç’ka është e pazakontë për stinën në të cilën ndodhemi pasi edhe pak ditë dhe hyjmë zyrtarisht nëstinën e verës.

Ulja e temperaturave ka sjellë dhe reshje dëbore në malet e Shebenikut në zonën e Librazhdit.

Ja fotot e publikuara nga Librazhdi News: