Kryeministri Edi Rama ka publikuar edhe njëherë lehtësirat në lëvizje dhe ushtrim aktiviteti të bizneseve duke nisur nga e hëna e javës së ardhshme dhe në vazhdim.

Por Kryeministri nënvizon se ky plan do të ndryshojë, nëse dinamika e epidemisë ndryshon negativisht

/Ora News.tv/