Rita Ora është shfaqur përsëri pa jelek në disa foto të reja, tepër seksi që i ka bërë në shtëpinë e saj që ka marrë me qira në fshatin Cotswolds

Ajo ka shkaktuar shumë pluhur se prishi një lidhje dashurie por edhe për shkak se disa nga fshatarët ishin kundër saj që ajo të jetonte në fshatin e tyre gjatë pandemisë.

Por, Rita duket se e ka tejkaluar këtë dramë dhe është parë sot duke marrë diell në Cotswolds.

Gazeta express