Hailie Jade Mathers është vajza e reperit Eminem. Ajo është 26 vjeç dhe numëron mbi 2.8 milion ndjekës në Instagram duke u kthyer tashmë në një blogere. Në episodin e parë të podcast-it të saj, Hailie ka treguar se si është të jesh vajza e Eminem.

Vajza e Eminemit është rritur dhe po merr të gjithë

Vajza e legjendës së repit foli për një udhëtim që ajo dhe mikesha e saj bënë në Florida me Eminemin dhe kujtoi se babai i saj i dërgoi ata në Disney World që të mund të regjistronte në paqe.

Vajza e Eminemit është rritur dhe po merr të gjithë

“Unë gjithmonë mendoj për atë kohë,” tha Hailie. “Shkuam në Florida, babai im po punonte për diçka dhe po punonte gjatë gjithë kohës. Ai vendosi një limuzinë në dispozicionin tonë dhe na çoi në Disney”

Vajza e Eminemit është rritur dhe po merr të gjithë

“Ishim kaq të lumtura dhe kaq të emocionuara, por nuk e vlerësonim atë moment aq shumë sa tani. Ishte thjesht e mrekullueshme”, tregoi ajo.

Vajza e Eminemit është rritur dhe po merr të gjithë

Hailie merr shumë vëmendjen me pozat e saj dhe stilin në veshje. Disa foto po jua sjellim në vazhdim.

Vajza e Eminemit është rritur dhe po merr të gjithë

Vajza e Eminemit është rritur dhe po merr të gjithë

Vajza e Eminemit është rritur dhe po merr të gjithë

Vajza e Eminemit është rritur dhe po merr të gjithë

Vajza e Eminemit është rritur dhe po merr të gjithë