BREST, BELARUS - APRIL 12, 2020: Dinamo Brest's Roman Yuzepchuk (C front) and Isloch Minsk District's Godfrey Stephen (C midground) and Momo Yansane (R) in a 2020 Belarusian Premier League Round 4 football match between Dinamo Brest and Isloch Minsk District at Brestsky Stadium. Dinamo Brest won 3-1. Besides football fans, the match was "attended" by dummies with cutout portraits of real people from around the world who had bought virtual online tickets. Part of the money raised from virtual online tickets will be donated to fight the COVID-19 pandemic in Belarus. The Football Federation of Belarus has decided not to postpone the national football championship in connection with the pandemic of the novel coronavirus, with the 30th season of the Belarusian Premier League starting as scheduled on 19 March 2020. Natalia Fedosenko/TASS (Photo by Natalia FedosenkoTASS via Getty Images)

Ligat e futbollit në të gjithë botën janë pezulluar për të ndihmuar në parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Aktualisht, 206 nga 211 shoqatat kombëtare të FIFA-s kanë ndalur të luajnë futboll.

Sidoqoftë, Bjellorusia, Burundi, Nikaragua, Taxhikistani dhe Tajvani po vazhdojnë të luajnë futboll pavarësisht lutjeve nga OBSH për të ndaluar.

/Ora News.tv/