Një lloj peshkaqeni është gjetur nga banorët e zonës në bregdetin e Velipojës.

Peshkatarët e vjetër e njohin si peshkaqeni udhëtar pasi lëviz nëpër vende të ngrohta dhe aty ku ka bollëk ushqimi.

Dallgët mund ta kenë nxjerrë në breg ose është kapur nga rrjetat e peshkatarëve.

Fotot kanë mbërritur nga lexuesit tanë në redaksinë e webit të ora news.tv

/Ora News.tv/