PRISHTINE, 15 qershor /ATSH/ -Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” njoftoi se janë anuluar të gjitha fluturimet e datës së sotme.

Edhe pse zyrtarisht nuk është dhënë ndonjë arsye, ajo lidhet me shtimin e numrit të rasteve me COVID-19.

Edhe fluturimet që ishin planifikuar për datat 13 dhe 14 qershor ishin anuluar nga kompanitë ajrore.

ATSH