BOTA – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, që festohet në disa vende, përfshirë ato të ish- bllokut sovjetik.

TAJLANDE – Fillimi i fazës së tretë të rihapjes së ekonomisë.

MOSKE (Rusi) – Moska lehtëson masat e kontrollit.

GJERMANI – Lufthansa: rifillimi i fluturimeve të caktuara europiane.

ROME (Itali) – Rihapja e Koloseumit.

NORVEGJI – Rihapja e hekurudhave dhe parqeve zbavitëse.

STAMBOLL (Turqi) – Rihapja e pazarit të madh në Stamboll i mbyllur për shkak të koronavirusit.

GJEORGJI – Rihapja e restoranteve, qendrave tregtare.

MOSKE (Rusi) – Prezantimi nga Putini i një plani të rimëkëmbjes ekonomike.

RUMANI – Rihapja e kafeneve, restoranteve, plazheve.

HELSINKI (Finlandë) – Rihapja e restoranteve, bibliotekave dhe vendeve të tjera publike.

GRE0I – Rihapja e shkollave fillore dhe çerdheve.

SUEDI – Linja ajrore skandinave SAS rinis fluturimet.

SHQIPERI – Rihapja e kufijve, hoteleve dhe çerdheve.

SHBA – Kthimi i Boeing 737 MAX në fluturimin e provës së shërbimit.

ATLANTA (SHBA) – 40-vjetori i krijimit të kanalit amerikan CNN.

ATSH