Që prej datës 12 Mars kur edhe u evidentua rasti i parë pozitiv me Covid-19 në qytetin e Elbasanit, ISHP ka marrë rreth 400 tamponë dhe vetëm 20 prej tyre kanë rezultuar pozitivë. Elbasani mbetet i vetmi qytet i qarkut me raste aktive, ndërsa qytetet e tjera janë shpallur të gjitha zona të gjelbra.

Elbasani do ti bashkohet hartes se zonave te gjelbra diten e Hene.

Elbasaninews.tv