TIRANË, 5 qershor/ATSH/ Policia Ushtarake është struktura e radhës e Forcave të Armatosura që do shërbejë në misionin Resolute Support në Herat.

Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka bëri të ditur se efektivët, të cilët së shpejti do të nisen drejt Afganistanit, kanë rinisur stërvitjen paradislokuese.

“Policia Ushtarake është struktura e radhës e Forcave të Armatosura që do shërbejë në misionin Resolute Support në Herat. Efektivët, që së shpejti do të nisen drejt Afganistanit, kanë rinisur stërvitjen paradislokuese për t’iu përgjigjur detyrave dhe përgjegjësive që do t’u ngarkohen”, deklaroi ministrja Xhaçka.

ATSH