Fillon zyrtarisht faza 2 e emergjencës së koronavirusit në Itali. Kthimi në punë i katër milion e gjysëm njerëzve në të gjithë vendin dhe mbi të gjitha ata kthehen në përdorimin e transportit publik, është një provë e vërtetë sipas qeverisë dhe ekspertëve

“4 maji nuk është i gjithi falas, kuptimi i përbashkët është i nevojshëm, tani gjithçka është në duart tona”, paralajmëron kryeministri Conte.

“Nëse gjërat shkojnë keq, do mbyllet gjithçka sërish. Rinisja e disa aktiviteteve prodhuese nuk do të thotë që të gjithë mund të kthehen në rrugë”, tha Walter Ricciardi, këshilltar i Ministrisë së Shëndetit në Itali.

“Shpresoj, shpjegon ai për” Repubblica “, se ne kemi nevojë për të filluar ndryshimin kulturor për të jetuar me koronavirusin. ”

” Situatat që ulin distancën fizike e rrezikojnë shëndetin e të gjithëve, “shtoi Ricciardi.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel