DEKLARATE PER SHTYP. POLITIKANE TE OPOZITES MOS PERKRAHNI E NXISNI INDIVID PER TE DEMTUAR BIZNESIN NE KETE SITUATE. Ne situaten kur bizneset e Peshkimit dhe Akuakultures ne vend po punojne per te perballuar veshtiresite e problemet e shkaktuara nga termeti 26 nentorit 2019 dhe Covid e post Covid -19. Ne Elbasan kompleksit “FISH CITY”, qe eshte punedhenesi me i madh, vecanerisht per gra e te reja, i krijohen probleme nga individ, te cilet pa asnje arsye po inkurajohen edhe nga politikane te opozites ne Elbasan. Inkurajimi i individeve nga politika per ti demtuar apo krijuar probleme biznesit ne situaten qe po kalojme eshte e papranueshme nga ana jone. Keshilli Rajonal i Agrobiznesit ne Elbasan dhe Keshilli Agrobiznesit Shqiptar kerkon qe te mos perkrahen, nxiten e politizohen ngjarje te cilat mund te zgjidhen pa krijuar konflikte qe cenojne imazhin e demtojne rend veprimtarine e biznesit te peshkimit ne “FISH CITY” Ebasan. I cili perserisim eshte nje histori suksesi si ne investime, punesim dhe ne eksport. I bejme thirrje edhe drejtuesve te pushtetit lokal ne Elbasan te angazhohen e mbeshtesin ne kete situate. Kryetar i Keshillit Rajonal te Agrobiznesit Elbasan.