TIRANË, 14 qershor/ATSH/ -Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Selanik ka ofruar plot 354 shërbime.

“Shifra që nuk kërkojnë koment këtë të diel të datës 14 qershor. Së bashku me asistencën e stafit konsullor në shërbim të moshës së tretë si dhe qytetarëve me aftësi të kufizuara. 79 aplikime për pajisjen me Pasaportë dhe Kartë ID. 147 shpërndarje pasaportash dhe 128 ID për qytetarët që kanë aplikuar deri më 24 maj 2020. Plot 354 shërbime”, theksoi Konsullata në Selanik.

“Shkurtim i kohës së pajisjes me dokumenta identifikimi. Falenderim i veçantë stafit por sidomos qytetarëve për respektimin e radhës, rregullave dhe distancimit fizik”, u shpreh Konsullata.

Konsullata thekson, “vlerësimin special për “ALEAT”, Kompaninë e prodhimit të Pasaportave si dhe për strukturat e Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme për bashkëpunimin dhe angazhimin me hallet e qytetarëve shqiptarë për prodhimin në kohë rekord të dokumentave të identifikimit”.

Dhe bashkë me këtë vlerësim, Konsullata jep edhe njoftimin e radhës. Për mbërritjen e Pasaportave dhe Kartave ID për të gjithë qytetarët që kanë aplikuar deri më 31 maj 2020, shpërndarja e tyre do të bëhet, çdo ditë, E hënë – E premte ora 13:00-17:00, ditën e shtunë nga ora 9.00 deri 15.00, dhe ditën e diel nga ora 9.00 deri 13:00 si dhe me postë.

 

ATSH