Është rënduar bilanci i të infektuarve me Covid-19 ditët e fundit.

Së fundmi është konfirmuar pozitiv për koronavirus rasti i parë në qytetin e Librazhdit.

Behet fjale per nje tregetar i cili ka pasur kontakte me te infektuar ne spitalin Shefqet Ndroqi ne Tiranë. Pas shfaqjes se simptomave atij i eshte marre tamponi dhe ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

E. Skenderi Elbasaninews.tv