ATSH/- Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njofton se për ditën e nesërme, e martë, 8 shtator, janë konfirmuar 23 fluturime në destinacione të ndryshme.
✈️SunExpress – Antalia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
✈️LOT – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Catania dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Ukraine Airlines – Zhaporizhzhia – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Belavia – Minsk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” kërkon nga pasagjerët që të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërsa kujton se maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀

Sipas njoftimit, lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit europianë. /e.xh/ /a.a/