TIRANË, 10 korrik/ATSH/ “Mbaje fytyrën gjithmonë nga dielli dhe hijet do i kesh gjithmonë pas krahëve”, tha sot kryeministri Edi Rama, duke zgjedhur të tjera fjalë të çmuara për të përcjellë mesazhin e tij.

Ishin këto fjalë të poetit të njohur amerikan Walt Whitman,  që kryeministri Rama përcolli mëngjesin e sotëm përmes rubrikës “Fjalë të çmuara”.

ATSH