Oraret e zgjatura nëpër postoblloqe për të ruajtur respektimin e fashave të orareve të lëvizjes, e bën policinë e shtetit si një nga hallkat kryesore në ndihmë të frenimit të shpërndarjes së Covid 19.

Për këtë arsye gjithmonë e më shumë për ta është e detyrueshme që të pajisen me masat mbrojtëse pasi kanë dhe kontaktin më të madh me njerëzit. Për këtë arsye Federata Shqiptare e Peshngritjes ditën e premte ka dhuruar për policinë e Tiranës maska dezinfektant dhe doreza.

Ky gjest u vlerësua shumë nga drejtori i policisë së kryeqyteti Rebani Jaupi dhe nëndrejtori Dhimitraq Ziu të cilët i pritën përfaqësuesit e federatës dhe kampionin e Europës Briken Calja në ambientet e drejtorisë së Tiranës.

Top Channel