Ishin këto fjalë të çmuara nga Faik Konica, të cilat Kryeministri Rama i përcolli mëngjesin e sotëm përmes rubrikës “Fjalë të Shenjta”.

Kryeministri Rama që prej rënies së tërmetit të 26 nëntorit dhe më pas pandemisë COVID-19 ka zgjedhur fjalë të çmuara të personalitete të njohura shqiptare dhe botërore për ti përcjellë tek  qytetarët. /k.s/